Visszajelzések


Fényhiányos depresszió 
"Nekem rengeteget segítettél a mély téli depressziós korszakom idején,amikor már olyan mélyre süllyedtem lelkileg, hogy felkelni nem volt erőm reggelente. Sajnos minden évben utolér az ünnepek után ez az időszak,ami tart egészen az első napsugarak megjelenéséig.
2 éve találtalak a neten sírva keresve és úgy emlékszem 6-7 kezelés után erősnek éreztem magam.
Kedélyállapot javítókat soha nem akartam szedni,mert tökéletes életem van: 2 gyönyörű egészséges gyerekem van, szerető férjem,anyagi biztonság,szerető szüleim....
Idén is volt mély pontom, tervezem, hogy kereslek, de az idő hiánya eddig nem engedte hogy eljussak kezelésre.
Úgy érzem, ha szinten tartó beszélgetésekre eljutnék, könnyebb lenne." 
Zs.

Nyugtalan, nehezen elalvó gyermek 
"Kislányommal kapcsolatban is sokat fejlődtünk a nyári táborok után. Sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb alvó lett. Azóta iszik vizet, mert tőled elfogadta,hogy ez milyen fontos!
Biztos vagyok benne, hogy táborba idén nyáron is szeretnénk, hogy menjen hozzád. Sajnos a munkám miatt a heti foglalkozásokra nem tudom elvinni, de talán ez a későbbiekben megváltozik."
Zs.

Fogfájás elmulasztása mellékhatásként
"Az utolsó oldás hatásáról talán még korai lenne beszélni, mert csak pár napja volt, de volt egy érdekes "mellékhatása". Mielőtt elmentem volna már hetek óta sajgott az egyik fogam a bal oldalon. Már azt hittem, hogy a végét járja szegény, és el is képzeltem a borzasztó terápiát. Az oldás óta semmi fájdalom. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fő hatás." 
L.


Posztoperációs probléma 
"Kedves Rozália,
Az elmúlt 1 év tapasztalatát az alábbiakban tudnám Önnek összefoglalni:
Fiam 2009/2010-ben 2 életmentő műtéten esett át, az ezután  jelentkező alvási problémákat  (sírás, kiabálás, alvajárás) a műtétek okozta traumának tulajdonítottuk, ezzel kerestük fel Önt 2012. februárjában.  A kineziológiai kezelések során azonban kiderült, hogy gyermekem kapcsolata az apukájával  ( akitől 2005-ben váltam el )  szintén problémákat okoz a viselkedésében, mindennapjaiban, így ezt is figyelembe vettük a kezeléseknél. A másik probléma az iskolai stressz, megfelelési kényszer, a tökéletességre való törekvés volt, ami gyakran okozott hasfájást és alvási nehézségeket. A havonkénti kezelés és az augusztusi  tábor meghozta a kívánt eredményt, és azóta nyugodtak az éjszakák, könnyedén vette az akadályokat a 4. osztályban és stressz nélkül lett kitűnő  tanuló.
Amennyiben lesz rá lehetőség, úgy idén is szeretnénk jelentkezni a táborra, mert nagyon élvezte.
Az elért eredményért pedig sok köszönet Önnek."
R. 10 éves fiú


Súlyos ínhüvelygyulladás 
"Az alapproblémám, a súlyos ínhüvelygyulladás, ami a munkámban akadályozott, olyan formában többet nem tért vissza. Bár még ez a diagnózis sem volt leírva. ( Azóta csak minden orvos golf könyöknek nevezi, és azt mondják, az igazából nem gyógyítható véglegesen.)
Mindenesetre normálisan tudom végezni a munkámat, ami a fő cél volt, és nem okoz már napi panaszokat.
A kiváltó okot nem tudtam akkor meghatározni , de édesanyám hosszú betegsége, majd halála valószínűleg közrejátszott a lelki egyensúly megbomlásában. Más ilyen lelki jellegű, drasztikus változás nem történt az életemben, hacsak a betegség hatására meghozott döntésem, a munkahelyváltást nem tekintem még annak. (2007)
Mindenesetre én semmiképpen nem bánom, hogy megismertem ezt a tipusú gyógyászati ágat, mindig érdekeltek az alternatív terápiás lehetőségek. Az agykontrollt már korábban megismertem.
Sok sikert kívánok a munkádhoz!"
A.

Párkapcsolati és munkahelyi problémák, konfliktusok 

"Íme, így  ismerkedtem meg a kineziológiával:
Lelkileg mélyponton voltam, gyógynövény szaküzletben kértem gyógynövényes nyugtatót.
A tulajdonos megkérdezte mi a gond? Lényeget vázoltam. Közölte velem, hogy nem gyógynövényes nyugtatóra, hanem sokkal inkább terápiára lenne szükségem. A terápia szó szinte lesújtott.
Amikor egy hónap múlva újra mentem hozzá, éppen ott volt a kineziológus. A szó is idegen volt számomra. Kényszeredetten, inkább udvariasságból  felírtam a telefonszámát.
Véletlenek nincsnek gondoltam, egy időben - egy helyen, mármint a kineziológus és én.
Kis töprengés után felhívtam…
Hetente egy alkalommal mentem hozzá. Az első két hónapban nem működtem együtt, nem hittem az egészben. Miután több alkalommal bebizonyította, hogy működnek a dolgok, felragyogtam és már közösen dolgoztunk rajtam. Négy  hónap elteltével  új ember lettem. Visszakaptam az optimizmusomat, önbecsülésemet, a magamba vetett hitemet,  kisugárzásomat és újra észrevettek a férfiak!  
Néhány évvel később munkahelyi problémám volt. 2 órát dolgoztunk az ügyön. Ettől kezdve sokkal jobban érzem magam a munkahelyemen. Azonnali hatása volt a kezelésnek.
Az is a történetemhez tartozik, hogy most már igen komolyan veszem Róza  minden mondatát. A kapott „házi feladatokat”, gyakorlatokat becsületesen, átérzéssel  megcsinálom.
Olyan szintre juttatott el, hogy a kisebb problémákat már magam is megoldom az eddig tanultak alapján. Nagyon jó érzés.
Róza komoly tudással, gyakorlattal  rendelkezik. Meg kell tapasztalni  a stílusát, módszereit, ezek után  nagyon hatékonyan és gyorsan lehet „gyógyulni”  a segítségével.
Őszinteség nélkül nincs eredmény!
Áldom mindazokat, akik segítségével kialakult ez a tudomány-ág….és a  gyógynövény szaküzlet tulajdonosát is.
Rózának köszönöm az eddigi támogatását!"
Gy.

Mardosó önkétely 
"Nem is tudom, hogy mondjam...még én is alig hiszem. Két dolog is van. Az első, hogy  mióta Önhöz járok, jobban fog az agyam. A legutóbb, amikor oldani voltam a számításokon belüli pontatlanság volt fő bajom, de ez csak apróság. A helyzet az, hogy olyan tételeket sikerül egyedül feldolgoznom, amire a főiskolás éveimben, vagy utána esélyt sem láttam. A koncentrációval még vannak bajok, de ha egy kicsit jobban odafigyelek, néhány nap alatt letudok olyan dolgokat, amikről korábban azt hittem, sosem fogom felfogni. Legutóbb a fürdőkádban kétjegyű számok köbre emelésével "szórakoztam". Általában azt mondják, harminc után már ne várjon ezen a téren semmi jót az ember, a szellemi teljesítmény innentől hanyatlik. Negyven vagyok.A másik inkább érzelmi téren jelentkezik. Mintha kinyílt volna a szívem. A nőket eddig különös gyanakvással figyeltem. A szexen kívül szinte semmi pozitívat nem tudtam elképzelni róluk, és nem is igazán engedtem közel magamhoz egyiket sem. A szépségüket szerettem, de általában borzasztó volt akár rövid időt együtt tölteni bármelyikükkel is. A kapcsolataim mindig rövidek voltak. Valami nagyon sötét, pánikszerű érzés fogott el, ha együtt voltam valakivel. Ez mintha kezdene elmúlni... "
L.

Endometriozis 
'Egy magzati korban kialakult rendellenesség -endometriozis- miatt már
évek óta sokat szenvedtem.Két nőgyógyászati műtét és hosszú idejű
gyógyszerszedés állt mögöttem.Ekkor ( kb. 2-3 évvel ezelőtt) találkoztam
Rozikával, aki az ezzel kapcsolatos kezelés, -oldás- után megmutatott nekem
egy gyakorlatsort, az ún. formulákat, amely teljes tünetmentességet hozott
a számomra. Ennek alkalmazása során bizonyos sorrendben és számban kis
ütögetéseket kell mérni a test meghatározott pontjaira, pl. fejtető,
mellkas, csecsemőmirigy stb. Ezt nagyon sok betegségre kidolgozták. Eleinte
az én számomra is hihetetlennek tűnt ennek a gyógyító hatása és amikor
elkezdtem, bevallom kicsit kételkedtem is, de az eredmény rácáfolt erre. A
fájdalom azonnal elmúlt.Minden menstruációs ciklus előtt, a legkisebb
panasz jelentkezésekor elvégzem ezeket a gyakorlatokat és azóta is-mint
írtam- teljesen tünetmentes vagyok. Ez nekem hihetetlen segítség, ugyanis
egy újabb műtét elvégzése számomra nagy kockázattal járt volna a ciszta
elhelyezkedése miatt.
Azóta más embereknek: édesanyámnak, barátaimnak is sokat segített már
Rozika ezekkel a gyógyító formulákkal.
Mindig hálával gondolok rá és ezúton is nagyon köszönöm ezt az
elmondhatatlan segítséget! "
M. Erzsébet


Jobb és bal oldal integrálása 
Huszonéves voltam, amikor kiderült, hogy a csípőm bal-jobb irányban erősen ferde: 3,5 cm volt a különbség avagy féloldalasság.
Két évtizeddel később többször is jártam Rozinál, volt mit dolgozni rajtam. Néhány hónapra rá álló helyzetben valamit el akartam venni az iróasztalomról és úgy maradtam. Autóval vittek el a természetgyógyászhoz, aki közölte, hogy kimozdult a medence csontom, majd megkezelt, így már haza tudtam vánszorogni. Csak otthon döbbentem rá, hogy a diagnózis szerint alap felépítményemben valami nagy dolog történhetett. Tükör előtt bejelöltem kétoldalt a medence csontok legfelső pontját, majd fogtam egy szép hosszú vízmércét, s íme, az eredeti különbség alig másfél centire csökkent. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a bal és jobb agyfélteke kiegyensúlyozatlan működése okozta a torzulást, s a kineziológiai kezelések "helyrehúztak" nemcsak agyilag, de fizikailag is. Köszönöm!!!

Szerelem és áldozat szerep 
Köztudott, hogy a gyökér legfőbb feladatai a növény rögzítése, valamint a víz és az ásványi tápanyagok felvétele.  Jó gyökérzet nélkül nincs, megfelelő lombozat és ez könnyen érthető számunkra. Mégis milyen sokszor érthetetlen ez az egyszerű törvény az emberi természet működésben. A kineziológiának és Rozika felkészültségének köszönhetően 41 évesen vált számomra világossá, hogy miért nem ismerem még mindig a szerelmet, a társas kapcsolat velejét, lényegét. Azt az építő és odaadó szerelmet, amiben a felek többek lesznek egymás által.  Ennek tényszerűsége , hogy rossz gyökérzeten nincs egészséges lombozat, nem rég vált érthetővé számomra.
Gyermekkoromban tanúja voltam és titkos szemlélője egy pár ösztönbeli szeretetlen megnyilvánulásának, ahol a női rész áldozattá vált. Nőként  azonosultam a női rész áldozat szerepével, magamba fogadtam az ott megjelenő érzéseket. Az áldozat érzését és a félelmet a férfiak felé, majd ezt újból és újból megéltem a kapcsolataimban. A kineziológiai módszerek segítségével sikerült ezt a félelmet feltárni és az áldozat szerep érzéséből adódó dráma köreimet felismerni. Minden dicséret és elismerés amivel elhalmoztak a férfiak a megtestesített nőiségemben, úgy hullott le rólam, mint ahogyan egy egészségtelen bokor újból és újból elhagyja koronáját és minden szép levelét egyenként lehullatja. A bennem rögzült félelem újból és újból arra ösztönzött tudatlanul, hogy áldozattá tegyem magam. Ma már csodálatos érzés, hogy megélhetem és tudhatom nem vagyok az. Hiszen a felismerés által új érzések, új gyökér kezdte kiformálni magát az életemben. 41 évesen jutottam el oda a kineziológia segítségével, hogy várom és hiszem a szerelem engem is megtalálhat. Bízom benne, hogy  párkapcsolatom új talajon, új gyökérzettel új és szép lombozatú lesz. Reményteljesen tekintek a jövőbe. Köszönöm Rozikának, hogy végig kísért, gondozott a gyógyulás útján. 

2 megjegyzés:

 1. Névtelen1/24/2013

  E.
  Többször fordultam már Hozzá segítségért, különböző eredetű, jellegű problémákkal. Kivétel nélkül mindig jobb kedvvel, hangulattal jöttem el a kezelésekről. Nem véletlen, hiszen mindig őszintén segített a nehézségeim "gyökereinek" megtalálásában, meg/feloldásában.
  Nem sok embernél tapasztalni, hogy valóban velem érez a problémáimban, átérzi (!)nehézségeimet, helyzetemet. Nála maximálisan tapasztalható ez, hihetetlenül sok empátiával, jó érzéssel rendelkezik.
  Nyitottsága, a másik iránti érdeklődése nem csak a "rendelő" falai között érezhető. Többször találkoztam Vele az utcán is, mindig érdeklődött hogylétem felől, dícsérő, bíztató szavakkal engedett tovább utamra, ami nagyon jól esett!
  Nagyon jó szívvel ajánlom, sőt ajánlottam is már az ismeretségi körömön belül!
  Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy utam Hozzá vezetett és rátaláltam!:)

  VálaszTörlés
 2. Névtelen2/15/2014

  N.
  17 éves korom óta küzdök pánik betegséggel sajnos!azóta szorulok kineziologiára!nagyon hiszek benne mert mindig is sokat segitett!sajnálatos módon akihez jártam ő meghalt és igy a kezelésemet nem tudtam befejezni vele!elmentem valakihez aki nem hogy segitett még rosszabbul is lettem!egyre többször lettem rosszul,kétségbe estem hogy ismét nem tudok elmenni sehova mert akkora félelmem volt!igy gyorsan elkezdtem keresgélni az interneten!drága Rozika neve megjelent gyorsan rá léptem és megkerestem,hogy mihamarabb tudjak menni hozzá!már mikor meghallottam a hangját a telefonba akkor már tudtam hogy ő lesz az aki nekem fog tudni segiteni!eljött a talalkozás napja,amit már nagyon vártam!és mikor megláttam olyan kisugárzása volt hogy már akkor nyugodtabb voltam és érzetem hogy segiteni fog!hát ez igy is történt!nagyon alaposan tesztelte az izomzatomat!szerencsére már az oldás végén azt éreztem hogy menthető vagyok és ismét meg gyógyulok!5vagy6 kezelésen voltam összesen!de kezelésről kezelésre és naprol napra jobban voltam!újra szerettem tükörbe nézni,nem féltem kocsiba ülni és még sorolhatnám!tehát bátran merjen menni hozzá mindenki,mert egy igazi tündéri hölgy akit csak imádni lehet4én amig élek hálás leszek neki hogy segitett ezekben a nehéz időkben!ugyhogy Rozika ez úton is nagyon szépen köszönöm hogy ennyit segitettél nekem,és vissza tudtál hozzni az életbe!hálás vagyok érte!

  VálaszTörlés