Mátraalmási képességfejlesztő tábor

Alternatív képességfejlesztés és vidám időtöltés gyermekek részére a Mátra zöld szívébenIdőpont: 2016. július 25 - 29.

Helyszín: Mátraalmás

Mátraalmás a Galyatető északi oldalán fekszik. Sűrű erdőkkel körülvett csendes kis zsákfalu, ahol nincs átmenő forgalom és kristálytiszta a levegő.A falu megújult, árnyas, hangulatos főterén egy kis patak csörgedezik át és csodálatos kilátásban gyönyörködhetünk. Található itt egy szabadtéri színpad is, valamint sportpálya erdei pavilonnal. 


A szállás egy patakparti erdőszéli gerendaházban van. 


Program: A táborban olyan kineziológiai alapokon álló stresszoldó és képességfejlesztő foglalkozásokat tartok, amelyek fejlesztik a tanulási képességet és bárki számára hasznosak lehetnek. 
A tábori foglalkozások során a gyerekeknek többek között megtanítom, hogy speciális képességfejlesztő mozgásos gyakorlatok segítségével energiáikat hogyan tudják egy adott kitűzött célra fókuszálni. Ezt a technikát a későbbiekben bármely kihívás esetén képesek lesznek akár saját maguk is önállóan alkalmazni. Szükség esetén egyéni kineziológiai kezelésekkel is kiegészítem a fejlesztő foglalkozásokat.
A speciális fejlesztő munka mellett önismereti játékokat játszunk, felfedezzük a környéket, kirándulunk, a növény- és állatvilággal ismerkedünk. Lehet játszani kerítésen belül a patakparton, tollaspályát is fel tudunk állítani, van egy kis kerti ház is. Esti elfoglaltságként szalonnasütéssel, tábortűzzel, vadlessel színesíthetjük a programot. Tavaly nagy sikere volt a kincskereső játéknak, erre mindenképpen idén is sor kerül majd.
Várhatóan most is velünk lesz Zsófi lányom, aki finom gyümölcssalátákat, fagyikat tud készíteni és szívesen játszik társasjátékokat. Idén is táborlakó lesz a tüneményes, társaságkedvelő cocker spániel kutyánk, Lili.Kiket várok: Viselkedési és/vagy tanulási problémával, nehézségekkel küzdő 6-11 éves gyermekeket várok elsősorban. Ha nincs különösebb probléma, természetesen akkor is lehet jönni. Az életkor sem egészen mereven behatárolt. Szülők részvétele is lehetséges, ez egy rendkívül családias hangulatú program. A résztvevő szülőknek remek alkalom arra, hogy különféle önsegítő technikákkal ismerkedjenek meg, amivel a későbbiekben gyermekeiknek, családjuknak kisebb-nagyobb nehézségekben támogatást nyújthatnak.

Elhelyezés: 1 db négyágyas és 2 db kétágyas szobában, maximum 8 fő részvételével

Ár: 35 000 Ft  Testvéreknek 10% kedvezmény! Az árban benne foglaltatik 5 nap, 4 éjszaka szállás ágyneművel,  teljes ellátás napi ötszöri étkezéssel, az állandó felügyelet és a foglalkozások díja.

Érdeklődés és jelentkezés:

Sőregné Tomerle Rozália - kineziológus, alternatív fejlesztő
+36 20 975 1921
soreg.roza@gmail.com
www.napraforgokineziologia.hu